Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا، چنگجو کیم کارگردان، بازیگر، مدرس دانشگاه و مدیر کمپانی Made the World Over Theater است که از ٢٠ تیرماه تا ١٣ مردادماه سال جاری به منظور دستیابی به یک تولید مشترک با ایران، مجموعه نشست ها و کارگاه های خلاقانه را با بازیگران کره ای و ایرانی در تهران برگزار کرده است. او که دانش آموخته مدرسه ژاک لوکوک فرانسه است و نیز همکاری با پیتر بروک را در کارنامه هنری اش دارد با علاقه ای که به حماسه منظوم «کوش نامه» نوشته ایرانشاه بن ابی الخیر در آغاز قرن ششم هجری دارد این سفر را آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توجه به «کوش نامه» از سوی چنگجو کیم برای اولین بار در ماه فوریه سال ۲۰۱۴ در کره جنوبی مطرح شد. اولین نشست ها در کره به رویدادی به نام شب ایرانی ختم شد. از همان هنگام انگیزه تولید یک اثر مشترک و تبادل فرهنگی میان دو کشور کره و ایران در نظر او بود.

ارغوان راستی، بازیگر تئاتر و از دانشجویان فعال این رشته پس از آشنایی با این هنرمند کره ای به پروژه ی تولید اجرایی بر اساس «کوش نامه» علاقه مند شد و از همان زمان تاکنون با کیم همراه است. ارغوان راستی به صورت مشترک در مدیریت و برنامه ریزی برای این پروژه همکاری کرده است. همچنین در روند برگزاری این پروژه غزل اسکندرنژاد، کارگردان، بازی‌دهنده عروسک و نیز عضو هیات علمی دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر به دعوت گروه به این پروژه پیوسته است. این پروژه که با عنوان رزیدنسی(residency) تعریف شده، شامل چند رویداد است:

خوانش «کوش نامه» توسط هنرمندان جوان و پژوهش در بخش های اساطیری، تاریخی و فرهنگی این حماسه.

مطالعه تاریخ ایران باستان.

توجه به مؤلفه های کار گروهی و تمرین و تمرکز بر خلاقیت جمعی.

بهره گیری خلاقانه از انواع هنرها از جمله هنرهای تجسمی در شناخت عناصر داستان از جمله شخصیت کوش، دیوهای درون آدمی و ...

تعمق درباره مؤلفه های فرهنگی- آموزشی- ادبی و نمایشی «کوش نامه».

توجه به گونه های نمایش عروسکی برای دستیابی به راه های خلاقانه برای انتقال معانی عمیق اثر.

آغاز راهی برای دستیابی به یک اجرای مشترک.

این رزیدنسی پژوهشی- اجرایی در روز جمعه ١٣ مرداد ماه با جمع بندی این دوره ٢٣ روزه توسط شرکت کنندگان به پایان می رسد.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۵۲۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت

به گزارش قدس آنلاین، «مرتضی شاهمیرزایی» امروز (سه‌شنبه) در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی در محل وزارت نفت افزود: پتروشیمی‌ها با پرداخت معوقات خود مانع از محدودیت‌های گازی شوند.

مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی گفت: در دولت سیزدهم با اجازه ورود به بخش خصوصی منجر به توسعه میادین شده و تا کنون نیز چهار طرح بید بلند خلیج فارس، NGL ۳۱۰۰, NGL۳۲۰۰ و به سازی مشعل‌های مارون را شاهد بودیم.

شاهمیرزایی گفت: با جمع‌آوری گازهای همراه، روزانه ۴۰ میلیون متر مکعب به شبکه سراسری گاز وارد می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی گفت: این تفاهم‌نامه روزی تاریخی را رقم زد و برای بهتر انجام شدن آن باید همکاری بین هلدینگ‌ها با دولت بیشتر شود و هلدینگ‌ها باید به اندازه توان خود سرمایه بیاورند.

وی در پایان گفت: مهم‌ترین راهبردهای پتروشیمی تکمیل زنجیره ارزش است که طبق برنامه در حال پیگیری آن هستیم.

گفتنی است؛ تفاهم‌نامه توسعه میدان‌های گازی با توان هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت) با حضور «جواد اوجی» وزیر نفت، «محسن خجسته‌مهر» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، مرتضی شاهمرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و جمعی از مدیران عامل صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کشور امضا شد.

ارزش مجموع تفاهم‌نامه‌هایی که امروز به امضا رسید ۶.۴ میلیارد دلار برآورد می‌شود و با اجرای این طرح‌ها، حدود ۱۲۷ میلیون متر مکعب به تولید گاز کشور با هدف تامین پایدار خوراک پتروشیمی‌ها اضافه خواهد شد.

شرکت ملی نفت ایران برای توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدامات، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج فارس با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار+ فیلم
  • مقیمی: مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی
  • تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی بین استان‌های بوشهر و قزوین منعقد شد
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت نفت و گاز اروندان و اداره‌ کل شیلات خوزستان امضا شد
  • آیین نامه خودروهای کارکرده هنوز در دولت است
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت